Stabilt for Storsenteret

Omsetningen for Sortland storsenter var stabil i år, og det blir trolig en liten økning med 1,2%, slik at man ender med et samlet salg på 395 millioner kroner.

Dette er dermed litt bedre enn i 2018, men mer på linje med 2017. Det er nettavisen VOL som skriver dette, med opplysninger fra fungerende senterleder Stian Tørres ved Sortland storsenter.

Han er den lokale leder for Scala Eiendom AS som eier Storsenteret. Tørres forteller at det var en heller treg start på året, men at omsetningen skjøt fart og tok seg kraftig opp omkring Black Week og Black Friday.

– Vi hadde en ekstremt bra Black Friday og Black Week. I år fikk vi Black Week tettere opp mot julen enn tidligere. Det, sett sammen med at folk har fått en større kjennskap til Black Friday og Black Week, gjorde at det ble mer julegavehandel denne uken i år enn tidligere, sier Stian Tørres i en kommentar til nettavisen VOL.

Den fungerende senterlederen har også stor tro på 2020. – Vi har alle muligheter åpne. Flere og flere får bli kjent med Sport Outlet, som er et veldig bra tilskudd til Sortland og Vesterålen.

Miscela Kaffebar skal flytte inn i senteret i løpet av første halvår og vi skal få en ny senterleder. Alle disse tingene gjør at flere får bli kjent med Storsenteret. 2020 tror jeg kan blir et veldig bra år, sier Tørres til VOL.