Om

VNY.NO – Vesterålnytt – skal være et nettsted for nyheter og informasjon om Vesterålen som region, med særlig fokus på regionsenteret Sortland. Vesterålen har mange lokalaviser – Andøyposten, Øksnesavisa, Bladet Vesterålen og Vesteraalens Avis – i tillegg til nettavisene til VOL og BLV. Flere Facebook-sider har også nyhetsoppdateringer, og Radio Bø har daglige sendinger. VNY.NO skal komme i tillegg.

VesterålnyttNyLeserne har tatt godt imot Vesterålnytt. Om du vil hjelpe oss videre er det viktig at du liker oss på Facebook og deler våre innlegg med dine venner. Vårt Facebooknavn er Vnyno, så vi bør være lett å finne.

Ønsker du kontakt med oss så er det bare å sende en epost til red@vny.no – uansett om det gjelder artikler, bilder eller tips. (OBS: Ikke send store bildefiler, uten nærmere avtale.) Vi er selvsagt også glade for konstruktiv kritikk, så si gjerne din mening om vårt nettsted og innholdet. Vi er mer vanskelig å komme i kontakt med på telefon, og det enkleste er derfor en epost. Via vår Facebook-side kan du evt også sende oss en melding. Vi er en nettavis, og ser derfor helst at du kontakter oss via nettet, på epost eller fb-melding (messenger).

 

Nettstedet drives av Elro Tablå as/Blåbyen Media, med Ronny Jarl Jensen som redaktør. Vi har også samarbeid med et par faste og noen tilfeldige frilansere i området. Ronny Jensen har mange års bakgrunn som journalist, redaktør og fotograf i andre sammenhenger.

Vi legger på denne bakgrunn kanskje litt ekstra vekt på bilder. Om du har bilder, har skrivekløe eller rene tips, så er det bare å ta kontakt. Har du ris eller ros, eller kanskje tips om forbedringer, så klikk oss en melding.

Ronny Jarl Jensen er redaktør og ansvarlig for innholdet på dette nettstedet. Vi skal følge intensjonene i «Vær varsom plakaten» til Norges presseforbund, selv om vi ikke er knyttet til noen organisasjon for øyeblikket. Vesterålnytt skal være partipolitisk uavhengig.

Vi har stor tiltro til våre lesere, og tar gjerne korrigerende kritikk om vi ikke holder en «nøytral linje». Ronny har vært journalist i 10 år, blant annet i Bladet Vesterålen, Lofotposten og Øynytt (nedlagt i 1986) og senere fotograf og fotohandler i årrekke.

Kopiering av materiale fra Vesterålnytt for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Vesterålnytt blir redigert på uavhengig grunnlag og etter de normer og regler som fremgår av «Redaktørplakaten» og «Vær Varsom-plakaten«.

error

Lik og del :)