Clas Ohlson bekrefter

Slik Vesterålnytt har skrevet i en større artikkel tidligere, så kommer altså Clas Ohlson til Sortland. Det bekreftes nå av kjedens regionsjef i nord, Cato Lyshaug, som tror man kan åpne butikken allerede til påske 2018.

-Vi vet at vi er ønsket hit av kundene, det ser vi blant annet av besøket på nettbutikken vår, sier Lyshaug til Bladet Vesterålen. Butikken vil ligge i andre etasje av Sortland Senter, som skal bygges opp en etasje.

Dermed er siste brikke på plass og bekreftet for eierne av senteret,  Johnsen Eiendom AS, med utgangspunkt i Bø. Her har man ventet på den formelle bekreftelsen fra Clas Ohlson, etter at alle planer var lagt med kjeden som en viktig del av butikkmiksen.

En av dagens butikker i Sortland Senter, tekstil og utstyrsbutikken Poulsson, har varslet at de nå vil flytte til et annet lokale på Sortland. Det gamle lokalet til bruktbutikken som Sortland Arbeidssenter hadde, har stått ledig en tid. Nå skal det altså bli dyner og puter her.

Allerede om en ukes tid vil byggearbeidene kunne starte i Sortland Senter. Det blir da noen hektiske måneder med både ombygging og påbygging, før man kanskje kan åpne de nye butikkene til påske neste år. En av de som flytter inn her blir Europris, som flytter butikken fra Ånstadsjøen og inn i lokalet som Jysk og Elkjøp nå har. Disse flytter opp i 2. etasje, sammen med Clas Ohlson.