71 grader Øksnes

Et team på 55 personer har de seneste dagene vært i Øksnes for å spille inn scener til kommende sesong av «71 grader nord» for kjendiser. Teamet har base på Myre kysthotell.

Øksnesværingen Synne Bolstad er nå produksjonskoordinator i Nordisk Film og TV, og har selv bak seg fem runder med det populære TV-programmet. Nå jobber hun sammen med programleder Tom Stiansen for å vise Øksnes og Vesterålen fra sin beste side.

Ordførerne Karianne Bråthen og Tove Mette Bjørkmo var forleden invitert til å overvære innspillingene. Opptakene man nå gjør kommer trolig ikke på TV før etter neste år vinter-OL.

Hvilke kjendiser som er med til Øksnes er hemmelig og også hvilke oppgaver de løser her. Teamet var forleden på Meløya ved Alsvåg og det blir trolig to hele episoder som spilles inn i Vesterålen.

-Dette er en unik måte å få vist fram Vesterålens perler på for hele landet og verden. Dette skal vi bruke for alt det er verdt, for det blir veldig god reklame for regionen, sier ordfører Bjørkmo i en kommentar til nettavisen VOL.