Tilbud på reiser

Også i år kan reiseglade oppleve hele Nordland med «Travel Pass». Tilbudet gjelder hele syv dager ubegrenset med buss, båt og ferge for 990 kroner, på strekninger fylkeskommunen eier.

Reis så mye du vil innen Nordland fylke for kun 990,- i sommer (foto: NFK, Thor-Wiggo Skille).

Samferdselssjef Odd Steinar Åfar Viseth er glad for å kunne videreføre suksessen fra tidligere år, og tilbyr alle som vil oppleve Nordland å kunne reise en uke på bare én billett, med buss, båt og fra i år også ferge.

– Dette blir kanskje et enda viktigere reiselivsprodukt i år, når man forventer en større andel av nordmenn kommer til det vakre fylket vårt. Vi ønsker i år å ha et enda større fokus på regionen som marked, og oppfordrer alle til å reise rundt og oppleve hele vårt flott fylke.

Travel Pass Nordland er et kinderegg i ordets rette forstand. Du kan reise en uke for 990 kroner i hele fylket, på både buss, hurtigbåt og ferge. Unntaket er de to statlige fergesambandene Bodø-Moskenes/Værøy/Røst og Bognes Lødingen.

-Vi er glad for å kunne være en tilrettelegger for reiselivet i Nordland. Med våre transportmidler kan du komme deg til hver minste dal og mange hundre øyer langs verdens vakreste kyst, sier en fornøyd Viseth.

På grunn av Korona-viruset er det ekstra fokus på hygiene og begrensninger på antall reisende slik at det skal være en god og trygg reise. Det er derfor viktig at de reisene husker å booke plass på hurtigbåtene.

Samferdselssjef Viseth sier man har hatt god erfaring med å lage tilrettelagte pakker som gir tilgang til hele Nordland.

– Ikke minst vil vi jo i år også videreføre sommertilbudet som gir reisemuligheter to ganger daglig langs kysten, fra Sandnessjøen i sør, til Steigen i nord. Den ekstra sommerruta går via de ytterste øyene på helgelandskysten, og gir mulighet både til dagsturer og øyhopping i enda større utstrekning enn tidligere, forteller Viseth.