Mange vil bo i Myre sentrum

Første nye leilighet stod ferdig til innflytting forleden i «Sentrum Terrasse» på Myre. Her kommer 18 leiligheter, ikke langt fra hotellet, med en stor felles takterrasse som et ekstra pluss.

myre-sentrum-leiligheter

Slik ser det ut, det første av de to byggene som blir «Sentrum Terrasse» på Myre, beliggende i Rådhusgata, ikke langt fra hotellet. Byggene reises av Øksnes Entreprenør as og en leilighet her koster 2.5-2,8 millioner (foto: Oeeas).

Byggeprosjektet som nå gjennomføres på Myre vil gi stedet 18 nye middels store leiligheter. Alle leilighetene er på 66 m² med to soverom. Slike bygg som dette har Myre manglet, og interessen for disse leilighetene er i alle fall stor. På Sortland er det de senere år bygget over hundre mindre leiligheter, som alle er solgt etterhvert. Også på Stokmarknes har flere slike prosjekt vært gjennomført med hell. Nå skjer dette også på Myre.

Leilighetene i 2. etasje har en liten balkong, mens alle har tilgang til en spektakulær takterrasse på nær 300 m². Taket vil ha oppholdsrom, toalett og kjøkken med muligheter for kaffekok, grilling og mulighet til å lage enkle måltider. Det er heis og trapp opp til takterrassen. Salgsprospektet forteller at du fra taket beundre en unik utsikt mot Stavtinden, Klotinden, Myrtinden, Øvergårdsfjellet og Sørvågmelen, og her kan du se helt inn til Steinlandsfjorden og Gavlfjorden.

Første bygg med 8 leiligheter nærmer seg nå fullførelse, etter at det er lagt brostein utenfor og glassrekkverkene er kommet på plass. Innvendig er også det meste klart og den første kjøperen har allerede fått møbler på plass i leiligheten. På Facebook sier de nye eierne fornøyd: -Leiligheta er fantastisk og når møblan kom på plass blei de enda bedre!

Salget av første byggetrinn har gått fint og nå er man allerede godt i gang med salg av neste bygg som altså blir litt større og inneholde 10 leiligheter.

Det er 8 parkeringsplasser i garasjeanlegget og fem gjesteplasser. Det opparbeides lekeplass med sandbasseng, huske og sklie. Uteområdet såes til og innkjøringen til garasjene blir asfaltert. Det blir utvendig belysning av inngangspartier og parkeringsareal. Leilighetene blir utstyrt med  termostatstyrte elektriske panelovner og det blir varmekabler på bad og i vindfang. Brukerstyrt ventilasjonsanlegg fra panel, tilpasset den enkelte leilighet. Det er alarm og signalanlegg, brannmelder og fiber for kabel-tv og internett til hver leilighet.

Bak dette prosjektet står altså Øksnes Entreprenør as. Selskapet har i dag nærmere 50 ansatte og omsetningen varierer fra år til år, men passerte 94 millioner i fjor. Selskapet er ellers engasjert med utbygging for Holmøy Maritime og Vesteraalens Hermetikk på Sortland. Annonse for prosjektet ligger ute på Finn.no.