Klart for ny flytte-rock

«Fæsterålen» er akkurat slutt, med utsolgt konsert og stor stemning. Musikken tar en liten pause i Vesterålen, men ikke lenge. Ungdommene i Bø arrangerer «Rock Mot Frafløtting» for 24. gang om knapt seks uker.

Rock Mot Fraflytting

«The Mail Level» er en av gruppene som er booket inn til årets «Rock mot frafløtting» i Bø om knapt seks uker.

Bø ungdomsklubb har jobbet hardt siden nyttår for å spikre et program som i år passer for hele familien. Festivalen arrangeres i Bøhallen 7. og 8. oktober i år. Crewet i Rock Mot Frafløtting har i år jobbet etter et mål de satte seg over nyttår, om å satse på å inkludere flere aldersgrupper i publikum. Det medførte at vi booket flere store artister som vi tror vil falle i smak hos både store og små.

-På fredag tilbyr vi selveste «Dag Ingebrigtsen & The Dynamite Kids» som er et band satt sammen av Dag Ingebrigtsen fra «The Kids» og Morten «Diesel» Dahl fra bandet «TNT». De har med seg Trude Bekkavik og Erik Eriksen. «Diesel Dahl» sier til Rock Mot Frafløtting at bandet garanterer allsang og god stemning, forteller festivalsjef Åsmund Krey.

-På lørdag har vi fullstappet program med den tradisjonelle rockemønstringa der blant annet bandet «Hellflower» fra Andøya er med i konkurransen om 10.000 kr og opptreden på Rock Mot Frafløtting 2017. Etterfulgt av rockemønstringa står «Screenshot This», Morgan Sulele, «Innertier», «The Main Level» og «Aksel & Hef» på scenen. Det blir en kveld full av store hits, lover Åsmund.

Boybandet «The Main Level» fra Bergen består av Kelmendi (22), Alexander Instøy (21) og Sander Helmers-Olsen (20). De har tatt navnet The Main Level, eller TML, av en helt spesiell grunn. Det finnes en knapp på mixepulten i studio som heter «Main Level», og det er den du må bruke for at det skal komme noen lyd. Så, uten Main Level blir det ingen lyd. Gruppa har gjort stor suksess allerede og turnert med blant andre Isac Elliot.

Crewet i «Rock mot frafløtting» håper at dette programmet faller i smak for hele familien både i Bø og fra nabokommunene. Alle konsertene er som vanlig rusfri og har fri aldersgrense.