Jørn Hoel spilte på Lamarktunet

Onsdag var det intimkonsert for de ansatte på Lamarktunet med selveste Jørn Hoel. Han stilte opp som «premie» i en konkurranse for bedre arbeidsmiljø, der de ansatte på Gammelstua meldte seg på og vant.

LamarktunetSmil

Fra venstre ser vi her Vibeke Os Bratlie og Anne Flaathen fra KLP`s jury, selveste Jørn Hoel, og Reni Michelle Johnsen og Ester Froan fra Gammelstua (foto fra Sortland kommunes FB-side).

Reni Michelle Johnsen og Ester Froan var initiativtakere til å sende inn Gammelstuas bidrag til KLPs arbeidsmiljøpris. Det ble trukket ut tre vinnere som kunne velge en artist til intimkonsert på sin arbeidsplass, sponset av KLP. Konserten var for de ca 20 ansatte fra avdelingen Gammelstua, men også de øvrige ansatte på Lamarktunet ble invitert. Med en del folk fra kommuneledelsen i Sortland kom publikum opp i omkring 100 personer, som dermed fylte kafeen på Lamarktunet.

Vibeke Os Bratlie, som er juryleder for KLPs arbeidsmiljøpris, deltok under arrangementet på Sortland, sammen med Anne Flaathen som også var i juryen. Konkurransen KLP arrangerte het «Smil, du er på jobb» og her bad man om søknader fra ansatte det ganske land. En av disse kom altså fra Sortland:

-Vi tar godt vare på hverandre, både kolleger, beboere og pårørende, og fremmer trygghet og likeverd på verdens beste arbeidsplass. Vi har lite sykefravær hos oss, og vi har blant annet vunnet arbeidsmiljøprisen i 2015. Det hadde vært oss velfortjent med et musikalsk avbrekk i en hektisk hverdag, var innspillet fra Reni Johnsen. Ester Froan la til: -Vi har et veldig godt arbeidsmiljø, tar godt vare på nyansatte kollegaer og tar godt vare på de demente som vi daglig jobber med. Vi har hatt det tøft med mye utagering, slag og spark. Vi flyttet fra en stor avdeling til en mindre, og noen av personalet måtte bytte arbeidsplass. Men vi står likevel på, både for beboere og kollegaer.

Dette var med på å gi en av konsertene til Lamarktunet, men også flere andre ansatte hadde gode innspill til KLPs jury. Nå fikk man altså ønsket oppfylt og hadde en flott samling med Nord-Norges egen Jørn Hoel. Han spilte mange av sine kjente slagere og det var svært god stemning på Lamarktunet.

De andre to vinnerne av konsert var Hjerte og lungeavdelinga (medisin 1) ved Ålesund sykehus og Kommunal medisinsk senter i Ringsaker kommune. Blant finalistene spredt over hele landet var det en hard jobb å velge ut kun tre vinnere. -Men valget måtte tas, og de tre skilte seg ut både med sine bidrag, sitt engasjement og sin mobilisering. Vi er sikre på at Ålesund sykehus, Gammelstua og kommunalmedisinsk senter på Ringsaker er tre verdige vinnere av denne konkurransen, understreker Vibeke Os Bratlie.

-Vi gratulerer tre flotte vinnere med hver sin velfortjente konsert. Årets sesong av «Smil! Du er på jobb» har overgått alt vi har sett tidligere i engasjement og mobilisering hos finalistene. Det ble en utrolig spennende innspurt og det var fantastisk å se hvordan ansatte mobiliserte både på sine arbeidsplasser og i sine lokalmiljø for å få flest mulig stemmer, sier Os Bratlie, som også er leder for HMS-teamet i KLP.

Kommunal Landspensjonskasse (KLP) leverer pensjons- finans- og forsikringstjenester til kommuner og fylkeskommuner, helseforetak og til bedrifter både i offentlig og privat sektor, og til deres ansatte. KLP-konsernet har en forvaltningskapital på 553 milliarder kroner og 900 ansatte. KLP er et gjensidig eid selskap, derfor er KLPs kunder på offentlig tjenestepensjon også KLPs eiere.