Inn i nye lokaler

Bygget ved siden av bussterminalen i Sortland sentrum har fått ny leietaker. Calanus Helse har flyttet fra gamle Nortura og over i lokalene som inntil nylig huset Mattilsynet.

Daglig leder hos Calanus helse AS er Henrik Rødsand, som også har fått nytt kontor i nabobygget til av bussterminalen på Sortland (foto: Calanus Helse).

-Her kommer vi til å få det veldig bra, og ikke minst en mer effektiv arbeidsdag, forteller daglig leder i Calanus Helse, Henrik Rødsand. Større lager og pakkerom, som nå er vegg i vegg, vil gjøre arbeidet med utsendelse av pakker enklere og vi kan være flere på pakkerommet i hektiske perioder

Calanus Helse selger et kosttilskudd som er omega-3 olje fra hoppekrepsen raudåte. Det selges via internett til kunder over hele landet. -Det siste året har vi satset og salget har øket betydelig, noe som resulterte i flere utfordringer med tanke på plass i Nortura-bygget, forteller Rødsand.

Bedriften var flere steder og så på alternative lokaler på Sortland før de bestemte seg.

-Lokalene i Nordre Frydenlund Allé var i utgangspunktet veldig passende for oss, men vi fikk tilpasset de enda litt ekstra, slik at det ble tilnærmet perfekt for vår drift. Det var også viktig med litt større kontorer og mer lys, noe de føler de har fått nå.

I det største kontoret sitter det 5 personer i kundesenteret og bistår kunder via telefon og e-post med bestillinger og produktspørsmål.

Kaya Woie har sommerjobb hos Calanus Helse og pakker helsekost til kunder over hele Norge (foto: Calanus Helse).

–Den siste tiden har vi merket stor pågang og til tider kan telefonen gløde, forteller kundebehandler Trude. – Men det er selvsagt bare gøy!

Videre er det flere kontorer for øvrige ansatte i Calanus Helse AS og morselskapet Calanus AS, samt kjøkken, møterom og garderober.

Nå som de er enda mer sentralt plassert på Sortland, håper de flere kunder og potensielle kunder kommer innom.

-Alle er hjertelig velkommen innom kontoret vårt for en produktprat. Man kan også å kjøpe omega3-kapsler direkte her hos oss, avslutter Rødsand med et smil.

Calanus Helse AS er et heleid datterselskap av Calanus AS, og ble etablert for bare 2 år siden.