Gir kraft til flyene

Nå skal det lønne seg å være strømkunde hos Vesterålskraft og reise med FlyViking fra Skagen. De to selskapene har gått inn i et samarbeid, som skal gi kundene noen ekstra fordeler.

Daglig leder i Vesterålskraft Strøm, Stig Abelsen (til venstre), har fått med seg FlyViking og markedssjef i FlyViking, Kristine Jørstad Bock, i et samarbeid. Magnus Hjelle til høyre er markedsansvarlig i Vkraft og viser også v-tegnet.

-Et billigere og bedre flytilbud på Skagen har vært etterlyst av næringslivet i Vesterålen i mange år. Med FlyViking har vi fått det. Målet er nå at et samarbeid med Vesterålskraft Strøm skal bidra til at tilbudet opprettholdes og styrkes ytterligere!

Det sier daglig leder Stig Abelsen i Vesterålskraft Strøm. FlyViking og Vesterålskraft Strøm har jobbet ei tid med å finne fram til en samarbeidsform som skal komme både selskapene og Vesterålen som region til del.

-Vi lever av strømkunder. FlyViking lever av flypassasjerer. Samtidig vet vi hvor viktig flytilbudet er for næringslivet i regionen. Med dette samarbeidet føler vi at vi oppnår mye, sier Abelsen.

-Gjennom vårt nye strømprodukt, Vikingkraft, får våre kunder mulighet til å bestille en flexbillett pr år vederlagsfritt hos FlyViking, inklusive bagasje. Bestiller vår kunde tur-retur,
betaler han eller hun kun for returen.

-FlyViking får markedsføring gjennom våre kanaler, og forhåpentligvis fylt flyene. Ut fra hvor etterlengtet dette tilbudet har vært av næringslivet, føler vi et ansvar for å bidra
til at dette blir varig og kanskje enda bedre!

-Summen er vinn for FlyViking, vinn for Vesterålskraft Strøm og, ikke minst vinn for Vesterålen, sier Stig Abelsen i Vesterålskraft Strøm.

Salget av Vikingstrøm er ikke startet ennå, men lanseres nå. Samarbeidet med FlyViking trekkes også inn i Vesterålskraft sitt fordelsprogram.

-Alle våre kunder vil få tilgang til de billigste billettene og kampanjer hos FlyViking før det slippes offentlig. Et godt flytilbud styrker Vesterålen som region. Tilgang til billigere flybilletter reduserer
kostnader for både privatpersoner og bedrifter. Fordelsprogrammet vårt skal gi lokale fordeler.

Samarbeidet med FlyViking representerer en stor lokal fordel, påpeker daglig leder Stig Abelsen i Vesterålskraft Strøm. Alle strømkunder kan benytte seg av fordelsprogrammet, hvor FlyViking går inn som ny partner fra og med november.

FlyViking startet å fly fra Skagen i juni, og har daglige flyginger, unntatt lørdag, til og fra Tromsø, Bodø og Trondheim. -Vi opplever en god mottakelse i Vesterålen siden oppstarten i sommer. Avinor har tatt godt imot oss på Skagen, Securitas er vårt lokale vertskap og viser en imponerende servicegrad og høy kompetanse på bakkehandlingstjenestene, sier salgs- og markedssjef i FlyViking, Kristine Jørstad Bock.

-Vi har mange som heier på oss og ønsker oss velkommen, både politikere, reiseliv, næringsliv og privatpersoner. Vi må få disse om bord i flyet og det tror vi samarbeidet med Vesterålskraft Strøm vil bidra positivt til.

-FlyViking har startet en historisk begivenhet i norsk luftfartshistorie. Vi er en utfordrer i markedet med regionale flyginger og skal bli ledende operatør på kortbanenettet i Norge, slår Kristine Jørstad Bock fast.