Farmen-bilen er solgt

Farmen-Laila sin flotte nye premiebil har funnet nye eiere på Andøya. Bilen ble videresolgt via Sortland Auto as på kort tid og hele salgssummen går nå til hyttebygging for Farmen-vinneren.

Farmen-bilen er en Kia Niro Hybrid active og den ble fredag overrakt til de nye og lykkelige eierne, Magne og Jenny Nilsen fra Andøya. Her gir Laila Lochert nøklene til Jenny, mens selger Petter Knudsen (t.v.) og daglig leder i Sortland Auto AS, Steinar Stephansen, gratulerer og overrekker blomster (foto: Sortland Auto).

Laila Lochert var selv tilstede for å overrekke gevinsten hun fikk etter å ha vunnet Farmen 2016. Bilen fikk nye eiere på fredag og fant raskt turen utover til Andenes. Bilen hadde da gått noen kilometer fra Harstad, der Laila hentet den i slutten av januar hos Salminen bil AS. Bilen var halve premien for Laila, da hun vant TV2-serien Farmen 2016. Den andre halvdelen var byggesett til en hytte. Ettersom hun hadde bil fra før, men ingen hytte, blir nybilen solgt for å skaffe egenkapital til å fullføre hyttebygginga.

Sortland Auto AS har videreformidlet salget og dette vil således være et salg hvor hele kjøpesum går direkte til Laila. De nye eierne er Magne Konrad (75) og Jenny Alfhild Nilsen (68) fra Andenes.

-Vi på Sortland Auto er glade for å kunne bidra med salget og ønsker Laila lykke til med bygging av Farmen-hytta. Vi ønsker også nye eiere av bilen lykke til videre og takk for handelen, skriver selger Petter Knudsen på Facebook-siden til Sortland Auto as. Også selger Kent Brunborg har deltatt i promoteringen av Farmen-bilen, som dermed ble solgt i løpet av en ukes tid. Sortland Auto gjorde jobben uten å ta noe av kjøpesummen, slik at hele salgsprisen på 329.000 nå kan gå til hytte-prosjektet.

Laila Lochert har blitt Vesterålens mest kjente person etter sin innsats i Farmen. Henne eksemplariske deltakelse har bare høstet lovord. Lokalt har hun også møtt stor velvilje og hjelp hos lokale firma, som vil bidra med å få realisert resten av premien, den flotte hytta.

De gode hjelperne lokalt som vil bistå Laila med hytteprosjektet er ledet av MMT (Mur og Maleteknikk as). De har fått med deg blant annet XL-bygg, Vesterålsbetong, Byggmakker, Europris, Nilsson Haras, Elektroinstallasjon og Asplan Viak. Elementbygget fra Saltdalshytta er altså bare et byggesett og vinneren av premien må selv sørge for å få dette satt opp og gjort ferdig. Hytta blir på 70 kvadrat. På hovedplanet er det ett soverom, bod, bad med sauna, gang med gode garderobemuligheter, og selvfølgelig en flott stue/kjøkkenløsning. Arken åpner opp den midterste delen av loftet og gir plass til en god salong med utsikt. På hver side av loftsstua ligger det fine, store soverom.