Teigen slutter i Hadsel

Etter seks år som kommunedirektør i Hadsel, går Ola Morten Teigen (43) videre til samme jobb i Heim kommune. Hadsel kommune starter jakten på en ny kommunedirektør.

– Det er en helhetsvurdering som gjør at jeg nå vender tilbake til Trøndelag, men det er vemodig å skulle forlate Hadsel og jobben som kommunedirektør her. Først og fremst på grunn av de dyktige medarbeiderne jeg har fått jobbe sammen med, sier Ola Morten Teigen.

Teigen ble 08.04.2021 ansatt av kommunestyret i Heim kommune som ny kommunedirektør. Han vil jobbe som kommunedirektør i Hadsel ut juli. Da går hans første åremål på seks år ut.

Fungerende ordfører Lena Arntzen skulle gjerne sett at Teigen ble værende lenger i jobben i Hadsel.

– Han har gjort en formidabel jobb spesielt når det gjelder å få kommuneøkonomien på rett kjøl og å legge til rette for næringsutvikling. Han har lagt ned en solid innsats de siste seks årene og jeg skulle gjerne sett at han fortsatte den jobben, men jeg har respekt for det valget han har tatt, sier Arntzen.

Arntzen opplyser at politisk ledelse nå vil gå raskt i gang med rekrutteringsprosessen og har tro på at de gjennom en god prosess vil lande en god arvtaker.

Teigen kom til Hadsel fra Stjørdal og vender nå tilbake til Trøndelag.

– Det har vært en spennende tid å være kommunedirektør i Hadsel på og det er mye jeg er stolt over at vi har fått til sammen. Stokmarknes miljøhavn som er i ferd med å materialisere seg er et eksempel, den nye ungdomsskolen og helsehuset er andre som er verdt å trekke frem. Prosessen rundt Gulstadøya håper jeg også vi klarer å lande, sier Teigen.