Sortlending omkom

Mandag ettermiddag skjedde det en trafikkulykke ved Hamn på Senja, der en Sortland-kvinne omkom og to andre ble hardt skadet. Politiet i Troms har onsdag formiddag frigitt navnet på kvinnen som omkom. Det var den 53 år gamle Ing-Mari Pauline Dybwad, opprinnelig fra Gravdal, men nå bosatt på Sortland.

Totalt var tre personer involvert i uhellet og alle skal være fra Vesterålen. De to andre ble flydd til sykehuset i Tromsø for behandling, meldte politiet i Troms like etter hendelsen.

De to andre ble innlagt med alvorlige, men ikke livstruende skader. Den ene er ei kvinne i 70-årene, den andre en mann i 50-årene. Den omkomne kvinnen var passasjer i bilen.

Ulykken skjedde på Fylkesvei 86 ved reiselivsanlegget Hamn på Senja. Bilen med de tre personene kjørte utfor veien i en sving. En ble sittende fastklemt i bilen. Ulykken har skjedd i retning mot Gryllefjord fra Hamn i Senja. Bilen har kjørt ut på venstre side, forteller politiets innsatsleder til Nordlys.

Veivesenets ulykkesanalysegruppe (UAG) har vært på stedet og gjort sine undersøkelser sammen med politiets krimteknikere. Årsaken til ulykken er så langt ikke klarlagt, men en person som satt i en bil som kom i motgående kjørefelt, kan være et mulig vitne til ulykken.