Ny energi til Lunas fotballspillere

FK Luna og Vesterålskraft Strøm inngår samarbeidsavtale med bakgrunn i et felles ønske om å styrke det positive samarbeidet rundt idrett og kultur i Bø, og videre utvikling i FK Luna.

Lunastrøm

Leder i FK Luna, Rune Eriksen (t.v.) takker for sponsoravtalen med Stig Abelsen i Vesterålskraft Strøm as.

-Dette er en god og viktig avtale for oss, sier leder i klubben, Rune Eriksen. Vesterålskraft Strøm er et av datterselskapene i kraftkonsernet og driver med salg av strøm til rivate og bedrifter i regionen. –Vesterålskraft bidrar nå til å støtte vårt viktige arbeid innenfor barneidrett, ungdom og voksne, herunder drift av 7 fotballag og anlegg med tilhørende vedlikehold. Det setter vi stor pris på, sier lederen i FK Luna. Avtalen sikrer rammebetingelsene for fotballklubben.

Vesterålskraft Strøm er på sin side også godt fornøyd med avtalen.FK Luna fremstår som en veldrevet klubb med stolte tradisjoner. Til tross for fraflyttings-spøkelser i distriktene, har FK Luna stått han av. Klubben har stor bredde og stor aktivitet i alle alderstrinn.

-Som den eneste lokaleide kraftleverandøren, der også Bø kommune er eier, så er det veldig gledelig at vi kan inngå en samarbeidsavtale med en klubb som FK Luna. Vår tilstedeværelse er basert på lojale kunder, og da er det hyggelig å kunne bidra til bedre rammebetingelser for fortsatt aktivitet i FK Luna, sier daglig leder i Vesterålskraft Strøm, Stig Abelsen.

-Med logoen til Vesterålskraft Strøm på brystet får vi bokstavelig talt ny energi. A-laget og fotballagene våre i aldersbestemte klasser møter årets fotballsesong med toppladede batterier. De innledende kampene har varmet, og vi er spente på fortsettelsen, sier klubbleder Eriksen.