Løper med kaviar

Litt ironisk er det at danske Kenn, fra det flate landet, er blitt en av Norges mest kjente «fjellgeiter». Hans bilder og videoer vekker oppsikt, og nå blir han sponset av Melbukaviar.

Kristian Jensen hos Melbukaviar har gjort avtale med fjelløper Kenn J. Løkkegaard om et års sponsing, for å promotere den lokale torskeposteien.

-Kenn har fattet spesielt interesse for Melbukaviar Postei, som har svært gunstige næringsverdier. Samarbeidet er i første omgang satt til 1 år. Deretter vil vi evaluere, hvordan veien blir videre, forteller Kristian Jensen hos Melbukaviar.

-Vi synes et slik samarbeid er spennende. Kenn viser frem regionen vår på en fantastisk måte, så håper vi at vi kan være med å bidra til sportslig suksess. Vi ser Kenn som en flott ambassadør for våre produkter, og region for øvrig, sier Kristian Jensen.

Dansken Kenn Johannessen-Løkkegaard som er bosatt på Hov, flyttet til Vesterålen for 5 år siden. Det tok ikke lang tid før han oppdaget det spektakulære landskapet, og naturen som området byr på. Dette utviklet seg raskt til å bli en besttelse av en sport i kraftig utvikling, nemlig fjelløping.

Melbukaviar har sammen med Kenn lagt en plan for kommende sesong. Hvor det planlegges et treningsgrunnlag på omlag 80.000 – 90.000 høydemeter. Kenn har valgt å samarbeide med en sponsorpartner fra nærområdet, samt med utstyrsleverandører som Suunto og Salomon.

På Instagram og Facebook kan man se Kenn J. Løkkegaard løpe omkring på toppene i Vesterålen og Lofoten. Nå gjerne også med en boks postei fra Melbukaviar i ryggsekken.

Målet er å prestere godt i utvalgte konkurranser på nasjonalt nivå. Hvor drømmen er å utvikle seg videre til å delta internasjonalt. Der løp i Pyrineene henger høyt. Det ligger mange detaljer i en slik satsing, der kosthold er sentralt.

Kenn, har en aktiv bakgrunn fra sine tidligere år i Danmark. Blant annet ved å være aktiv innen idrett som bordtennis. Hvor han spilte på landslagsnivå i flere år. Danmark har begrenset landskap for fjelløping.

I det Kenn valgte å bosette seg i Vesterålen gikk det slik at dansken fort fant sin vei mange høydemeter over Vesterålske fjorder. Selv om hans turer er preget av høyt tempo, forsøker han i den grad det er mulig å dyrke sin fotointeresse i disse fantastiske kulissene hvor han legger ned mange treningstimer. Dette kan en se ved å følge Kenn i sosiale medier. (Pressemelding)