Dæhlie på plass i Bø

Bjørn Dæhlie og kona Vilde Falck-Ytter er nå på plass i sin nyoppussede bolig på Steine i Bø. Ekteparet meldte flytting til Bø i fjor, etter at formueskatten ble satt ned med en halv prosent.

Bjørn Dæhlie kjøpt hus i Bø i fjor og har nå flyttet inn etter at oppussingen er ferdig.

– Med PC-en som arbeidsplass, kan vi fint bo her. Vi kombinerer det med flott natur og trivelige mennesker på et spennende sted med venner.

Jeg bor ikke et sted hvor jeg ikke trives. I første omgang er dette et prøveprosjekt. Vi har gledet oss, sier Bjørn Dæhlie til Bladet Vesterålen.

Dermed er altså den mest kjente av Bøs nye millionærer på plass, etter at kommunen lokket med lavere formueskatt enn resten av landet.

Til sammen skal det være ca 15 millionærer som nå har meldt flytting. Om alle er på plass i Bø er ikke kjent, da mange reiser til og fra.

Bjørn Dahlie var mye i Bø sist sommer også, sammen med en av sønnene. De har også fulgt oppussingen av huset.

Ifølge kommentarene som er gjengitt i Bladet Vesterålen er paret greit fornøyd med huset, men kunne tenkt seg utsikt over sjøen.

Dahlie er engasjert innen eiendom og har personlig formue på over 400 millioner. Han antyder å ville engasjere seg lokalt i Vesterålen også, sammen med et annet firma.