12 solgt i Frydenlund

Byggeprosjektet «Frydenlund Strand» ved Storsenteret på Sortland har ligget ute for salg hos lokale meglere i en tid nå. Av de 23 leilighetene i første byggetrinn er nå 12 solgt. Det kan bety oppstart til høsten.

-Ut fra kravet om finansiering trenger vi å selge cirka 16 leiligheter. Vi er positive og har troen på at vi skal klare å selge unna de siste fire leilighetene vi trenger i løpet av de neste ukene, sier Geir Abel Ellingsen i Ellingsen Invest AS til nettavisen VOL.

Bak dette prosjektet står eiendomsutviklerne hos Terje Steiro Eiendom AS, Ellingsen Invest AS og Alv B. Steiro & sønn AS. Disse har avtale med DnB Eiendom på Sortland om salg av leilighetene.

Planene er forlengst godkjent av kommunen. Bygget er tegnet og planlagt av Klausengruppen AS og den latviske arkitekten Uldis Balodis, som også har deltatt i flere andre stor byggeprosjekt på Sortland.

Ut fra dette ser det ut til at neste boligblokk ved Sortlandsundet altså blir i regi av Frydenlund Strand, med første ledd i en plan som til sammen omfatter flere blokker, en småbåthavn og et flott uteareal.