Kulfab


Notice: Undefined index: caching_refresh_time in /var/www/vny.no/public_html/wp-content/plugins/easy-facebook-feed/includes/class.eff.php on line 105

Da har vi 8 utstillere på bruktmarkedet. her kan du gjøre noen kupp. Kom kom, vi har åpent til 1500 i dag. Kafeen he også mye godt å by på..

#kulturfabrikkensortland #framtidenivårehender #bruktmarked @ Kulturfabrikken Sortland

Facebook photo

Julequiz! Og selvfølgelig kom nissen! To lag kom på 1.-plass og vinneren av stein-saks-papir-duellen fikk 6 billetter til Operagalla 2016 med NOSO. Neste Lønningsquiz er fredag 12. januar!

Facebook photo

Førjulstidens store latterbombe på Kulturfabrikken får vi direkteimportert fra Nordens Paris i form av Påtryneteatret med Finn Arve Sørbøe og Knut Are Mortensen! Vi setter opp to dager med show, fredag 7. og lørdag 8. desember 2018, der dere etterpå kan gå rett fra show til dekket julebord! Interessert i mer informasjon om julebord? Kontakt booking@kulturfabrikkensortland.no

VAREDEKLARASJON FRA PÅTRYNE:
Dette ligger an til å bli et show fylt med store mengder vrøvl og vas, et udefinert antall hysteriske innfall, mellom tre og tolv kjente og ukjente figurer, en del såkalt musikalske innslag og noe som kan minne om dans. Med andre ord ikke helt ulikt det vi har kokt sammen i snart 30 år.

Helt fra vårt første show i 1989, har vi hatt noen fantastiske opplevelser sammen med vårt entusiastiske publikum. Og etter en lang pause var det lett å tenke: Dette kunne det vært steikanes artig å gjøre igjen.

Når SHOW 2018 braker løs, vil du møte Finn Arve Sørbøe og Knut Are Mortensen som framfører en ukontrollert blanding av innøvde trekk og spontane påfunn lengst fremme på scenen. Lenger bak kan man kanskje skimte et stillfarent lite band bestående av Tore Nedgård, Ørjan Haugli og Mika Martinussen.

Vi skal gjøre så godt vi kan og ønsker alle som forvirrer seg inn på forestillingene lykke til! Og god bedring.

For 30 år siden satte Påtryneteatret seg følgende langsiktige mål:
1) Gjøre verden til et bedre sted på jorden
2) Gjøre hele verdensrommet til en utenomjordisk opplevelse
3) Gjøre slutt på styggedom og uvennskap i Nordland, Troms og Finnmark

Vi jobber fortsatt med saken...

Velkommen!

Regi: Påtryne
Tekster: Finn Arve Sørbøe/Ørjan Haugli
Musikk og arr: Tore Nedgård/Ørjan Haugli/Mika Martinussen
Koreografi: Tove Mack

Dyktige sangere fra musikklinja på Sortland vgs og solister fra egne rekker satte en spiss på Vesterålen storbands tradisjonsrike julekonsert! Et av høydepunktene var en skikkelig storbandversjon av Silent Night, inkludert fortolkning av norsk julestri, arrangert av dirigent Odd Helge Hveding selv.

Facebook photo

Driver du med noe som kan vises fram på en scene eller i et galleri? Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen. Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans. Meld deg på UKM 2018! Skjema finner du her:
http://bit.ly/2zc6uVo

Vi minner om at torsdag 14. desember er det høstens siste Advokatvakt. Har du et juridisk spørsmål får du en gratis halvtime med rådgivning om du møter opp fra kl. 15.30 og skriver deg på liste hos biblioteket. Ta med relevante papirer i saken og sett evt. opp en kronologisk liste over forhold og fakta, så er du godt forberedt til å få mest mulig ut av møtet.

Facebook photo