Kulfab


Notice: Undefined index: caching_refresh_time in /var/www/vny.no/public_html/wp-content/plugins/easy-facebook-feed/includes/class.eff.php on line 92

Denne fredagen får vi storfint besøk på Dagskift i Kulturkaféen av et allsangorkester fra Helgeland med særdeles rutinerte musikere og kjente sanger! Bandet er en duo bestående av Christin Eriksen på keyboards/sang og Arvid Martinsen på gitar/sang. Det er bare et par måneder siden Arvid Martinsen spilte konsert på Sortland sist - da var det jazz som stod på programmet med Arvid Martinsen Band.

Repertoaret består av evergreens, popklassikere, kjære og kjente sangperler fra bl.a. DaCapo–serien fra NRK. Dette blir en inkluderende musikk- og sangstund der alle kan synge med. Tekstheftet “Syng og vær glad!” med DaCapo Hippies vil ligge på bordene for tilgjengelig for publikum.

Gratis inngang!

Selvlært eksperimentell kunstner fra Sortland holder utstilling i Galleri Ariblå. Bildene mine gjenspeiler situasjoner og opplevelser jeg har hatt i livet. På godt og vont. Bruker mye struktur i bildene mine. De sorte ansiktene representerer alle hudfarger, religioner og kulturer. Jeg maler en samtale eller en drøm, følelser eller ting du ikke kan sette ord på. Åndelige opplevelser. Publikum vil kunne vandre fra bilde til bilde og oppleve forskjellige kulturer og tidsepoker.

Disse bildene har aldri vært utstilt tidligere. For å komme videre som kunstner må jeg dele bildene med dere der ute. Et blankt lerret står foran meg, men jeg kommer ingen veg. Alle bildene jeg har malt eller tegnet gjennom 20 år må stilles ut først. Når det er gjort begynner et nytt kapittel i min kunstnerkarrière.

ÅPNINGSTIDER:
kl. 11.00 – 14.00 mandag – lørdag
samt at utstillingen vil være åpen på kveldstid før større arrangementer på Kulturfabrikken

GRATIS INNGANG

Arrangør: Kjell Fagerheim

Fredag hadde vi en innholdsrik formiddag på Kulturfabrikken. Vi fikk besøk av ordfører Tove Mette Bjørkmo som delte ut Frivillighetsprisen; gratulerer til Lars og Berit Hannevold! Også ivrigere dansere fikk svingt seg under te-dans til Blue Moon. Alt i alt en fin slutt på uken! @ Kulturfabrikken Sortland

Facebook photo

Tirsdag 24. oktober inviterer Vesterålen Turlag til foredrag med den erfarne tur- og turlagsmannen Arne-Wilhelm Theodorsen fra Tromsø. Han skal presentere boka si, «Harske Gleder», der han med humor og glimt i øyet forteller om ulike sider ved turlivet - ja, i grunnen handler det mer om hvor turene har tatt ham enn hvor han har tatt turene! Gratis inngang er det også!

Lørdagspause med kjærlighetssanger fra renessansen med Sortland Early Music Group må pga sykdom flyttes til lørdag 28. oktober kl. 13. Vi gleder oss til alle er friske og til sjansen til å høre denne særdeles vakre musikken live!

Facebook photo

Innholdsrik formiddag på Kulturfabrikken. Vi fikk besøk av ordfører Tove Mette Bjørkmo som delte ut frivillighetsprisen; gratulerer til Lars og Berit Hannevold! Ivrigere dansere fikk også svingt seg under te-dans til Blue Moon. Alt i alt en fin slutt på uken!

Facebook photo